onsdag den 11. juni 2014

Homemade ice creme

Vegansk peanutbutter is - Lavet uden ismaskine

Ingredienser

240-250 ml soya-vanilije mælk
150 ml sukker - evt vælg kokossukker
1-2 spsk vaniljepulver eller vaniljestænger
225 g peanutbutter
475 ml vegansk fløde fx Oatly
evt 2 spsk usaltet peanuts

Og så går vi i gang :)

Start med, at varme mælk, sukker og vanilje på lav til medium varme. Rør til sukkeren er helt eller næsten opløst. Dette kan mærkes ved, at den grynede konsistens er forsvundet. Evt mærk med fingrene hvis du er i tvivl. Sæt den til side og lad den køle lidt af.

Bland herefter peanutbutter og mælkeblandingen og mix grundigt.

Bland nu fløden i. Først den ene halvdel af fløden, bland og herefter den sidste halvdel.

Kom hele blandingen i en plastikcontainer eller noget der fryseholdbart.
Sæt i fryseren i en 60 min. Rør godt i blandingen og sæt i fryseren igen. Hvis du vil have nødder eller andet i er det nu du skal gøre det ;)

Fortsæt med dette indtil du synes den har en passende konsistens. Herefter kan du servere den eller lade stå i fryseren til du skal bruge den. 

Velbekommen :)

 - Næste blogindlæg vil blive fra Berlin hvor jeg vil fortælle om min første oplevelse, som veganer i Berlin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar