Sidst på måneden - nem, cremet og hurtig ret
Ingredienser:
½ dåse kokosmælk
ca. 1 liter ris eller mandelmælk
Alle grøntsager du kan finde i køleskabet ;)
Jeg brugte Føtex' friske wok blanding, plus frisk og tørret ramsløg.
1 spsk thai krydderiblanding
1 spsk grøntsagsboullion
½ pakke risnudler
3 fed hvidløg, knust
Friske krydderier af eget valg - jeg brugte koriander.
Instruks:
- Find en stor gryde. ( ikke tænd for komfur endnu )
- Bland alle grøntsager i minus hvidløg.
- Bland den 1 dåse kokosmælk i og bland godt.
- Herefter boullion og ris eller mandelmælk.
- Tænd for komfur på medium til lav varme.
- Bland nu hvidløgene og thaikrydderiet i.
- Lad det simre i et par minutter.
- Bland risnudlerne i og sørg for de er helt dækket af væsken.
- Evt hæld grøntsagerne oven på risnudlerne, så de bliver presset ned i gryden.
- Lad det simre i 5-10 minutter og rør jævnligt så det ikke brænder på.
- Kom nu de friske krydderier, bland og lad det simre i ca. 2 min.
- Smag og servér.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar