tirsdag den 20. maj 2014

Paneng Wok

Vegan wok m. tofu

Ingredienser:
1 pose Paneng wok sovs
200 gr. tofu
2 fed revet hvidløg
Ingefær skrællet med en ske
2 hakket løg
2-3 stilke hakket selleri
½ broccolihoved, hakket
2 forårsløg hakket
3 røde peberfrugter skåret i strimler
2-3 spsk soyasovs
10 gr. kokosolie
Koriander
evt friske cherrytomater
Sådan gør du:

Tag tofuen ud af glasset. Rul det ind i et stykke køkkenrulle og derefter et viskestykke. Pres så meget af væden ud af tofuen, som du kan uden at ødelægge tofuens form.
Skær herefter tofuen i strimler eller i den størrelse du foretrækker og lig dem i en dyb skål.
Hæld nu Paneng wok sovsen henover og sørg for at tofuen er helt dækket i sovsen. Stil til side.


Riv hvidløgene og ingefæret og bland med tofuen. Rør godt.
Hak løgene, selleri, broccoli, forårsløg og peberfrugter og stil til siden.

Tænd for gassen og når wokken er varm hæld kokosolien i og sørg for at det kommer godt rundt i hele wokken.
Kom derefter tofu blandingen i. Rør godt.
Når tofuen ser klar ud, kom herefter de hakkede grøntsager i og bland godt.




Når grøntsagerne er møre kan du komme soyasovs i, røre og smage til med krydderier.

Serveres med Koriander som garniture.

Velbekommen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar