torsdag den 8. maj 2014

Pitabrød

Vegansk pitabrød med hvidløgsdressing


Det skal du bruge:

Pitabrødene
3 dl vand
15 gram gær
1 tsk salt
500 gram fuldkornshvedemel

Rør gæren ud i vandet. Når gæren er opløst hæld saltet i.
Rør derefter melet i, lidt ad gangen.
Ælt men uden at det bliver for fast.
Lad dejen stå til hævning i 1½ time et lunt sted.
Form bollerne i 6-8 bollerne og rul dem flade.
Bag pitabrødene på nederste rille i ca. 7 min på 250 grader. Til de er hævet.

Hvidløgsdressing
1 spsk hvidløgspaste
2 spsk hakket persille
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket koriander
2 tsk hvidløgssalt
2 spsk citronsaft
3½ dl soya neutral yoghurt.

Bland det hele og smagt til med citronsaft, salt og peber.

Det fantastiske ved pitabrød er,
at det kun er fantasien der sætter grænser for fyld og smagsvarianter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar